Matamål – eit flott arrangement på Sandane

Laurdag 26. september var det tid for årets Matamål – med koronavri. Det vil sei at det var ein rein torgdag – utan andre arrangement. Alt var lagt til rette for å unngå koronasmitte – med god avstand og andre gode føre var tiltak.

Vêret viste seg frå si beste side, med unnatak av nokre vindkuler inn i mellom. Sola skein, folk smilte og handelen gjekk bra!

Ein kjekk Matamål-torgdag med godt frammøte!

Liknande innlegg:

Foto: André Østby Marhaug - reksta.no
Enkelte er meir trygge på båten enn andre - reksta.no
Matamål stand (foto: Firda) - reksta.no
Lars Erik i aksjon med å reparere gjerde.
Kosevêr og Lars Erik har god kontakt
Pølse frå Reksta // ost frå Ostegården // øl frå Kinn
Debiogodkjent ramslaukpuré
Nofence-sau – reksta.no
Den digitale bonden på julemarknad
Produkt Reksta villsau - www.reksta.no
Ny avlsvêr framme på Reksta
Økologisk, nisjeslakt, skinnretur - Reksta villsau
Kjøtdeig av hjort - Reksta Villsau
Bondens Marked i Sogndal - Reksta villsau
Sauesanking - Reksta villsau
Villsauer på båttur - www.reksta.no
Rognebær - Reksta villsau
Ramslauk - Reksta villsau
Reksta Villsau - reksta.no
Reksta Villsau - reksta.no
1 kg pølse x 240
Rek i land på Reksta
Feilmerka pølse
Rek i land på Reksta
Gjensynsglede på toppen
Fermentert hjorte- og sauekjøtt
Fermentert villsaukjøtt
Kverning Reksta villsaukjøt
Sauene får ein godbit i snøen
God solsnu og god jul frå Reksta Villsau!
Smaksprøving Bondens Butikk - Reksta villsau
Rett heim i røykekonteineren
Pølsestapping Reksta Villsau
Slakt august 2015
Skinn i stol
Matchvekt 1000 gram
Vi tilset berre salt, 40 g pr kg kjøt
Spekepølser pakka til jul
Pølser i røyken
Kjøt blanda med salt blir vakuumert
Pølsekurs hos Magnhild